Billeder - hvordan gør jeg?

Tilføj et billede

Naviger til din profil via menuen og tryk på "Upload billede/Tilføj billede"/kameraikonet. Du kan uploade et nyt billede fra din enhed og tage en selfie.

For at beskære eller rotere dit billede skal du holde markøren over den øverste del af billedet, trykke på "..."-ikonet og vælge "Rediger billedeksempel". Husk at gemme dine ændringer.

Når du bruger appen, skal du følge anvisningerne for at beskære eller rotere dine billeder under uploadprocessen og derefter trykke på fluebenet for at gemme dine ændringer.

Webbrugere har også mulighed for at tilføje en titel til deres billede. Åbn dit billede, skriv din titel og klik/tryk på "Gem".

Vent et øjeblik på, at dine nye billeder og titler bliver godkendt.

Skift dit profilbillede

For at ændre dit profilbillede skal du holde markøren over den øverste del af det foretrukne billede for at få vist menuen "...", åbne den og vælge "Brug som profilbillede".

Denne mulighed vises kun, hvis billedet er blevet accepteret som et hovedprofilbillede.

Slet et billede

For at slette et billede skal du holde markøren over den øverste del af det billede, du ønsker at slette, klikke/trykke på ikonet "..." og vælge "Slet billede". Bekræft sletningen for at fjerne billedet permanent fra dit galleri.