Billeder - hvordan gør jeg?

Tilføj et billede

Hvis du går til din profil og vælger "Tilføj nye"eller kamera ikonet, så kan tilføje et ny billeder fra din enhed, tage en selfie eller importere fra Facebook.

Hvis du benytter browserversionen, skal du blotte klikke på blyanten for at beskære eller rotere dit billede. Husk at gemme dine ændringer. Hvis du benytter appen, skal du blot følge vejledningerne for at beskære eller rotere dit billede og derefter trykke fluebenet for at gemme dine ændringer.

For brugere af browserversionen har du også muligheden for at tilføje en titel. blot tryk på billedet, indtast din titel og tryk "OK".

Derefter er det blot at vente på at dine billeder og titler bliver godkendt.

Skift profilbillede

Når du benytter vores browser version skal du blot trykke det lille ikon i øverste højre hjørne af billedet. Benytter man appen skal man blot åbne billedet og vælg "Brug som profilbillede".

Du har kun denne mulighed hvis dit billede er blevet godkendt som profilbillede.

Slet et billede

Du skal blot trykke på billedet og trykke på skraldespanden for at permanent slette dit billede.