Hvad er matching scoren?

Den såkaldte matching score er tallet, som du finder i hjørnet af dine partnerforslags profilbilleder.  

Matching scoren er en indikator for kompatibilitet mellem dig og dine partnerforslag. Vi vil dog anbefale dig at kontakte alle, som fanger din interesse uanset hvilken matching score, de har. 

Scoren tager både hensyn til resultatet af personlighedstesten samt de interesser og hobbies, som du har tilfælles med et givent partnerforslag. 

Scoren bliver beregnet, når du først bliver matchet med nogen, så derfor er det en god idé at sørge for, at du har udfyldt dine profiltekster, at du har valgt dine hobbies i "Interesser"-delen på din profil samt at du har tilføjet et godt profilbillede. Dette vil nemlig øge dine chancer for en højere score med dine nye partnerforslag. 

Hvis du har en lav score med et af dine partnerforslag, så må du ikke lade dig afskrække af dette. Det kan skyldes, at denne person ikke har gjort sin profil helt færdig eller udfyldt den grundigt, hvilket ofte er tilfældet, når en person lige har oprettet sin profil og gerne vil tage sig tid til at gøre sin profil interessant og fængende.