Hvordan fungerer „Hvad nu hvis?“-funktionen?

Med vores Hvad nu hvis?-funktion har du mulighed for at få vist flere profiler hver dag.

Hvis du logger ind via en computer, har du både adgang til disse profiler via forsiden og ved at trykke på Hvad nu hvis? i menuen øverst.

I Hvad nu hvis?-funktionen findes medlemmer, som ikke stemmer overens med alle dine præferencer, men som stadigvæk har personlighedsprofiler, der passer godt til din.

Du bør derfor tænke på denne funktion som en ekstra mulighed for at skabe nye kontakter. Ideen er nemlig, at disse medlemmer stadig kunne være interessante for dig, selvom de fx bor lidt længere væk eller er lidt ældre eller yngre, end det du måske normalt ville søge efter. Måske er din drømmepartner lidt lavere eller bor lidt længere væk, end du havde tænkt dig. 

Når du bruger „Hvad nu hvis?“, bestemmer du med et klik, om du ønsker vedkommende som partnerforslag. Hvis du er interesseret i en af profilerne, kan du enten sende en besked eller et smil, og derefter vil profilen automatisk blive tilføjet til din liste over partnerforslag. 

Hvis du ikke er interesseret, skal du blot trykke på krydset, og så kommer du videre til den næste profil. Du kan modtage op til 20 daglige forslag i denne kategori. Vær opmærksom på, at du kun modtager nye forslag, når du har taget stilling til de eksisterende.