Hvordan kan jeg kontakte andre medlemmer?

Der er forskellige måder, du kan tage kontakt til dine partnerforslag på. Al kommunikation mellem dig og dit partnerforslag kan findes under Beskeder.

Du skal ikke holde holde dig tilbage – benyt dig endelig af de forskellige former for kommunikation:

• Send en besked - Introducer dig selv til dit partnerforslag. At skrive personlige beskeder er den bedste måde at starte kontakten til et andet medlem. Du kan for eksempel spørge ind til noget du har læst i den andens profil eller fortælle, hvad der har fanget din opmærksomhed. Du kan sende en besked til et partnerforslag enten via personens profil eller via din liste over partnerforslag.

• Send et Smil - Dette kan bruges som en hilsen eller for at vise din interesse. Du sender et smil ved at klikke på „Send smil" på dit partnerforslags profil.

• Send et spørgsmål - Du kan bryde isen ved at sende et spørgsmål. Du finder denne mulighed inde på listen over dine Partnerforslag. Tryk på det blå icon, vælge et spørgsmål og send. Alternativt kan du vælge ”Sende besked” og tryk på ”Bliv inspireret”. Du kan sende et sprøsgmål per partnerforslag så længe du ikke har haft nogen tidligere interaktioner med dem.

• Kommenter eller „Synes godt om“ - Dette kan bruges på dine partnerforslags tekster eller billeder, hvis du læser eller ser noget på en profil, du synes er interessant eller sjovt. Hvis du vil "synes godt om", skal du bare trykke på "Tommelfinger"-symbolet. Hvis du vil kommentere, skal du trykke på "taleboble"-symbolet. Medlemmet bag profilen får besked om din kommentar/"synes godt om", og hvis vedkommende vil svare, bliver han eller hun ledt direkte videre til beskedfunktionen, og I kan starte en samtale.

Ingen andre end dig og modtageren kan se ovenstående handlinger, og de kan ikke trækkes tilbage.

Hvis du sletter et partnerforslag eller omvendt, vil al form for kommunikation mellem jer ikke længere være synligt.