Hvordan fungerer personlighedstesten?

Hvordan er testen designet/udformet?

Personlighedstesten er udarbejdet i tæt samarbejde med psykologer og samlivsforskere. Den er baseret på den såkaldte ”femfaktormodel” (også kaldt ”The Big Five”) omkring personlighedstræk, som hænger sammen med den psykologiske model af McCraes og Costas fra 1992. 

Hvordan er den struktureret? 

Testen er delt ind i afsnit, hvor vi spørger ind til dine kommunikationsvaner, dine karaktertræk og din indstilling til forhold. Derudover kan du også angive personlige præferencer og ønsker til en partner.

Dine resultater indsamles, analyseres og sammenlignes med vores øvrige medlemmer. Ud fra dine præferencer udvælges derefter de profiler, som stemmer overens med, hvad du leder efter. 

Hvordan skal den gennemføres?

Du bør afsætte mindst 25 minutter til at udfylde testen. Prøv at svare så ærligt og intuitivt som muligt og prøv at lade være med at tænke på, hvordan du vil fremstå.

Kan jeg afbryde testen og gøre den færdig på et senere tidspunkt? 

Ja, det kan du sagtens. Du kan gemme dine svar ved at klikke på ”Gem testen og log ud”. Næste gang du logger ind, kan du fortsætte der, hvor du stoppede sidst. Hvis du ikke afslutter testen i løbet af 15 uger, bliver dine svar slettet fra vores system.

Hvor kan jeg finde resultaterne af testen? 

Når du har gennemført personlighedstesten, får du en analyse af din personlighed, som du kan finde inde på din profil under fanen Personlighed. Hvis du trykker på kategorierne, dukker der yderligere forklaring op. 

Kan jeg tage testen om?

Det er ikke muligt at tage testen om eller lave ændringer, når du har gennemført den. Hvis du alligevel føler, at dit resultat virkelig ikke passer på dig, kan du kontakte vores kundeservice angående dette. 

Hvis du først lige har gennemført testen, er det en god ide at vente og se, hvilke partnerforslag du får. Måske passer forslagene alligevel til dig, så det ikke er nødvendigt at ændre testen.