Hvordan øger jeg mine chancer for at blive kontaktet?

Udfyld alle felterne inklusiv ”Interesser”-sektionen på din profil

Din profil vil blive mere interessant at læse, og  derudover vil det også øge dine chancer for at andre medlemmer kontakter dig.

Du kan tilføje og fjerne interesser under fanebladet Interesser på din profil ved at klikke på dem. Husk at trykke Gem. 

Hvis I har fælles interesser, vil dette blive symboliseret som et hjerte ud for dit navn i deres liste over partnerforslag.

Tilføj op til 24 billeder til dit galleri

Folk kan generelt godt lide billeder, og det tiltrækker mere opmærksomhed. Sørg for at dit profilbillede er taget i et godt lys og at man tydeligt kan se dit ansigt på billedet. 

Send smil og beskeder

Tag endelig kontakt til dine partnerforslag. I er alle på siden af den samme grund, så du kan ikke miste noget ved at tage kontakt til dem.

Det kan selvfølgelig godt være lidt grænseoverskridende at være den første til at tage kontakt, men dine partnerforslag vil formentligt blot blive smigrede over at du viser interesse, så hold dig endelig ikke tilbage!

Bliv premiummedlem

For at kunne sende beskeder og se billeder bliver du nødt til at købe et premiummedlemskab. Ved at gøre dette vil du også få ekstra fordele som fx at kunne skrive kommentarer på dine partnerforslags profiler. Du vil med et premiummedlemskab også sende et signal om, at du er seriøs omkring at finde en partner.