Hvordan virker vores "Send spørgsmål" funktion?

Har du brug for hjælp til at starte en samtale? Du har måske set vores hjælpsomme forslag i din indbakke eller mens du har ligget på dine forslag. Vi ved hvor svært det kan være at starte en samtale med en ny person.

For at hjælpe dig med at stå ud fra mængden og gøre et godt første indtryk, har vi lavet en liste af spørgsmålsforslag for at bryde isen og få en god start på samtalen.

Du finder denne mulighed inde på listen over dine Partnerforslag. Tryk på det blå icon, vælge et spørgsmål og send. Alternativt kan du vælge ”Sende besked” og tryk på ”Bliv inspireret”.

Gå ikke glip af chancen og tag denne lejlighed til at prøve vores ny "Send spørgsmål" funktion!